Labeta Škoricový cukor 20 g Viete, ktoré korenie rozdeľuje spoločnosť na tých, ktorí ho milujú, a na tých, ktorí ho nemôžu ani cítiť? Prekvapivo je ním aromatická a ľahko ostrá škorica. Viete si ale predstaviť jablkový závin bez štipky škorice či varené víno, u ktorého by nebola ani známka po škoricu? Pre vás, ktorí majú radi praktické riešenia, je pripravený škoricový cukor, ktorý osladí a zároveň ochutí múčniky, kompóty aj kávu. Príprava: Ako prísada pri pečení a na dochutenie múčnikov, kompótov, vareného vína, na posypanie koláčov alebo krupicovej kaše. ed vypnutím skontrolujeme špajľou, či je makovec prepečený. Po vychladnutí môžeme ozdobiť citrónovou alebo čokoládovou polevou. Zloženie: Cukor, škorica mletá 10%. Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. Lahodná zmes škorice a cukru je skvelým pomocníkom pri pečení. Dodá skvelú chuť aj vôňu.