LABETA Cheesecake bez lepku 565 g
Cheesecake patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie dezerty Pripravte si bezlepkovú verziu tohto obľúbeného zákusku doma počas chvíle
Potrebujete len pár surovín a za 20 minút máte upečené
Do základu môžete pridať tvaroh, Lučinu, mascarpone alebo syr Philadelphia Ovocie na dezert pridajte podľa vašich chutí a nakoniec môžete zasypať i čokoládou
Zloženie: cukor, kukuričná múka, zemiakový škrob, ryžová múka, modifikovaný kukuričný škrob, kukuričný škrob, sušený vaječný bielok, sušené odstredené mlieko, zahusťovadlá (guma guar, karubín), stabilizátor: E 464, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, kypriaci látky ( difosforečnan, uhličitany sodné), protihrudkujúca látka: fosfáty vápenaté, aróma
Návod na prípravu: Do zmesi na prípravu korpusu pridáme vajce a maslo a vypracujeme hladké cesto Na pracovnú dosku si položíme papier na pečenie vystrihnutý podľa dna tortovej formy Na stred papiera položíme cesto a cez potravinársku fóliu vyvaľkáme tak, aby okraje cesta presahovali asi o 3 cm okraje papiera Cesto aj s papierom prenesieme do formy, prstami pritlačíme okraje k forme a nožom zarovnáme Cesto popicháme vidličkou a pečieme pri 160 ° C 10-15 minút Korpus po upečení necháme vo forme vychladnúť a pripravíme náplň Do zmesi na prípravu náplne pridáme tvaroh a vodu, môžeme pridať tiež 2 žĺtky a podľa chuti citrónovú kôru a šťavu Všetko dôkladne premiešame, necháme 5 minút odstáť, potom nalejeme do vychladnutého korpusu, uhladíme a pečieme pri 160 ° C asi 20 minút Upečený koláč necháme vychladnúť a potom vyberieme z tortovej formy a podávame
Pripravte si doma cheesecake bez lepku, stačí pridať len pár surovín a ozdobte podľa Vašej fantázie