LABETA drobenia torta bez lepku 410 g
Pripraviť túto tortu zvládne doma každý z nás Väčšinu surovín nájdeme v balení a pridáme len 100 g mäkkého margarínu na pečenie alebo masla, 2 vajcia, 275 ml mlieka, 3 banány, 500 ml vychladenej šľahačky
Postup je jednoduchý a chuť vynikajúca!
Zloženie: cukor, kukuričná múka, ryžová múka, modifikovaný kukuričný škrob, kukuričný škrob, čokoládové kúsky 5% (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, vanilín), zemiakový škrob, kakao, kypriaci látky (uhličitany sodné, difosforečnan ), emulgujúci prípravok (glukózový sirup, plne stužený palmový tuk, emulgátor: estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou, mliečna bielkovina), aróma, jedlá soľ, stabilizátor: difosforečnan, zahusťovadlo: xanthan
Návod na prípravu: Zmes na prípravu korpusu, margarín, vajcia a mlieko šľaháme elektrickým šľahačom 3 minúty na najvyššom stupni Cesto rovnomerne rozotrieme do tukom vymastenej a bezlepkovou múkou vysypanej tortovej formy s priemerom 24-26 cm Urovnáme a pečieme pri 170 ° C cca 30 minút Po vychladnutí vydlabeme korpus pomocou lyžičky do hĺbky cca 1 cm Vydlabanú časť korpusu nahrubo rozdrobíme Olúpané banány pozdĺžne rozkrojíme a položíme na korpus Do takmer vyšľahanej šľahačky pridáme zmes na náplň a došľaháme do tuha Hotovú náplň navŕšime na korpus a drobením tortu posypeme Necháme v chladničke asi 2 hodiny stuhnúť
Pripravte si doma lahodnú a ľahkú tortu bez lepku