The Chilli Doctor Argentína s chilli Bird's Eye 70 g V Argentíne sa zo všetkých jedál najčastejšie grilovaním pripravuje hovädzie mäso a ryby. Keď preto hodíte flák pekne vyzretého hovädzieho steaku na gril, vlastne tým varíte autentickú argentínsku kuchyňu. Potom už stačí mať len to správne korenie. Výrazná grilovacia zmes Argentína s horčičným semienkom, koriandrom, tymiánom a cesnakom obsahuje typicky aj chilli, vďaka čomu býva ľahko pikantná. V The chilli doctor to vzali po svojom a do zmesi pridali diabolské papričky Bird's Eye, ktoré dokážu spôsobiť pekne ostré chvíľky. Hoci ich pálivosť okolo 50,000-100,000 SHU nie je v porovnaní s rekordérmi nijako vysoká, ich čisto pálivá chuť je veľmi intenzívna. Zloženie : Morská soľ, chilli papričky Bird's Eye, cibuľa, korenie, koriander, horčica , tymián, cesnak, petržlen, rastlinný olej (slnečnicový), zvýrazňovač chuti: glutaman sodný. Môže obsahovať stopy lepku, vajec, sóje, mlieka a zeleru. Grilovacie korenie Argentína sa hodí na akékoľvek grilované mäso, zeleninu, špízy alebo syry, na pečenie a vyprážanie aj na prípravu minútok.