Sonnentor Kôpor bio 15 g
Kôpor - viac než "vňať do uhoriek" Proti kôprovými uhorkám alebo letnému uhorkovému jogurtu s kôprom sa nedá nič namietať, napriek tomu toto korenie obmedziť iba na prípravu tohto, by bolo plytvanie Kto má rád nórsku kuchyňu, môže pripraviť lososa, mušle alebo krevety s kôprovou omáčkou a potešiť sa typickou škandinávskou chuťou Čistá, voňajúca, citrónová aróma kôpru sa výborne hodí ku koreňovej zelenine, fazuli, zemiakom a červenej repe Tiež ruský boršč (polievka z červenej repy) nutne potrebuje kôpor, aby chutil autenticky Veľmi chutný je tiež indický šošovkový špenát, ktorého charakter určuje vňať a semienka kôpru V Rakúsku pozná takmer každý tradičnú kôprovú fazuľu s hovädzím mäsom Tip: vďaka jeho citlivej aróme, sa odporúča pridať vňať ešte len ku koncu varenia Skladovať v suchu a chlade
kôpor bio
Sonnentor Kôpor bio 15 g Kôpor - viac než "vňať do uhoriek" Proti kôprovými uhorkám alebo letnému uhorkovému jogurtu s kôprom sa nedá nič namietať, napriek tomu toto korenie obmedziť iba na prípravu tohto, by bolo plytvanie Kto má rád nórsku kuchyňu, môže pripraviť lososa, mušle alebo krevety s kôprovou omáčkou a potešiť sa typickou škandinávskou chuťou