Sonnentor Badyán bio 25 g
Badyán - "krása a korenistá chuť v jednom" - s jeho osmicípými, hviezdicovitýmmi plodmi je badián bezpochyby najkrajším korením na trhu A ešte k tomu dobre chutí Sladká aróma, ktoré sa blíži fenyklovému, ale je o trochu ostrejšia, dobre sa hodí do sladkého pečiva a do kompótu V čínskej kuchyni sa s badyánom a sójovou omáčkou pripravujú polievky, dusené kura, bravčové mäso a kačica Aj vo Vietname radi používajú badián pri príprave svojich pokrmov, napr Hovädzie polievky (Pho) Badyán je však korenie, ktoré môžete použiť oveľa rozmanitejšie ako sa môže zdať - stačí trocha odvahy na experimentovanie a príklad z Východu Tip: badián môžete dlho variť Pri príprave kurčaťa vložte badián dovnútra, aby dodal mäsu krásne arómu Skladovať v suchu a chlade
Sonnentor Badyán bio 25 g Badyán - "krása a korenistá chuť v jednom" - s jeho osmicípými, hviezdicovitými plodmi je badián bezpochyby najkrajším korením na trhu A ešte k tomu dobre chutí Sladká aróma, ktorá sa blíži fenyklovému, ale je o trochu ostrejšia, sa dobre hodí do sladkého pečiva a do kompótu