LeGracie Rizoto Sicília 240 g
Rizoto Sicilia je výborné samostatné hlavné jedlo Zároveň ho môžete servírovať ako prílohu k rybám a bielym mäsám, prípadne ho doplniť krevetami Pre zvýraznenie vône vložte na začiatku varenia do rizota niekoľko vetvičiek rozmarínu, ktoré rizoto krásne prevonia Pred servírovaním ich vyberte 100 ml vody pri podlievania môžete nahradiť bielym vínom
Zloženie: Ryža guľatozrnná 70%, zmes sušenej zeleniny (mrkva, paštrnák, petržlen, kel), ryžové vločky, sušené paradajky 5%, sušené olivy 3%, sušená bazalka
Návod na prípravu:
Obsah sáčku orestujte krátko na miernom plameni v hrnci na olivovom oleji Potom zalejte 500 ml vody a za častého miešania varte 10 minút Potom dolejte ešte 200 ml vody a varte za častého miešania ďalších 10 minút Na záver osoľte, prokapejte olivovým olejom extra virgin a premiešajte Posypte nastrúhaným parmezánom a ihneď podávajte
Výborné samostatné hlavné jedlo Zároveň ho môžete servírovať ako prílohu k rybám a bielym mäsám