Country Life Fazuľa adzuki BIO 1 kg
Adzuki sa často nazývajú fazuľe, ale o fazuľe sa nejedná, sú skôr príbuznosťou bližšie mungo Pochádzajú z Ázie, kde sa pestovali už pred rokom 1000 pr Nl V Číne a v Japonsku sa používajú predovšetkým na prípravu sladkých pokrmov Typickým príkladom je sladký krém Mochi Z namočených fazule potom robia horúci nápoj, ktorý sa podobá čaju V Japonsku sú adzuki druhou najobľúbenejšou strukovinou po sóji
Adzuki je potreba namáčať minimálne 8 hodín Následne je nutné ich variť cca 45 minút Po uvarení majú ľahko svetlejšiu farbu do fialova a nerozpadajú sa
Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál
Zloženie: Fazuľa adzuki *
* Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade Nevystavujte priamym slnečným lúčom
Fazuľa typická pre svoju orieškovú chuť, ktorá je skôr príbuzná mungo klíčkom