Country Life Fazuľa čierne oko 500 g
dostala svoj názov podľa charakteristickej čiernej alebo žltej škvrny na krémovo bielom podklade Má jemnú chuť, ktorú je možné zvýrazniť pridaním rôzneho korenia Obsahuje veľa kyseliny listovej
Fazuľa čierne oko, ktorá je u nás zatiaľ k dostaniu pomerne zriedkavo, pochádza z južnej Afriky, kde sa dodnes vo veľkom rozsahu pestuje Odtiaľ sa na začiatku 18 storočia dostala s čiernymi otrokmi do Ameriky V súčasnej dobe je jej hlavným dodávateľom Kalifornie
Zloženie: fazuľa čierne oko
Návod na prípravu: Fazuľa čierne oko namočte na 8 - 12 hodín, potom varte asi 1 hodinu
Alergény: Môže obsahovať stopy lepku
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%
Legislatívne zaradenie: Strukoviny - fazuľa farebná
Fazuľa dostala svoj názov podľa charakteristickej čiernej alebo žltej škvrny na krémovo bielom podklade Má jemnú chuť, ktorú je možné zvýrazniť pridaním rôzneho korenia Obsahuje veľa kyseliny listovej