Sonnentor Vanilka struky bio 4g
Vanilka - "čierne bodky s nárokom na zmyselnosť" Tieto čierne bodky si zaslúžia pozornosť Čo by to bol za vanilkový puding, mliečnu ryžu alebo tvarohový krém bez vanilky? Pravá vanilka prepožičiava lahôdkam niečo zmyselného Smotanovo sladká aróma s tónmi sladkého drievka sa v západnej kuchyni používa takmer výlučne na mliečne pokrmy Tí, ktorí mlieko príliš nemusia, môžu rozrezaný vanilkový struk položiť tiež na nakrájané ovocie a to potom s troškou masla upiecť v rúre Použitie vanilky na slané alebo ostré jedlá je v našich zemepisných šírkach takmer nepredstaviteľné Ale napriek tomu by sme odporúčali to vyskúšať: silná aróma sa výborne hodí do mexických fazuľových pokrmov, ku kurčaťu a mušliam Priateľom experimentovania odporúčame použiť trošku vanilky tiež do zeleného curry Tip: vyškriabané vanilky dajte do pohára s cukrom, ktorý jemná vanilková aróma natiahne a potom sám osladí dezerty Skladovať v suchu a chlade
Sonnentor Vanilka struky bio 4g Vanilka - "čierne bodky s nárokom na zmyselnosť" Tieto čierne bodky si zaslúži pozornosť Čo by to bol za vanilkový puding, mliečnu ryžu alebo tvarohový krém bez vanilky? Pravá vanilka prepožičiava lahôdkam niečo zmyselného Smotanovo sladká aróma s tónmi sladkého drievka sa v západnej kuchyni používa takmer výlučne na mliečne pokrmy