Sonnentor Koriander bio 40 g
Koriander - "čo majú perník a curry spoločného" Niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nestotožnia Napriek tomu predtým, než sa človek stane alebo nestane fanúšikom, mal by bezpodmienečne ochutnať jeho semienka (botanicky správne: plody) a lístky, lebo tie sa na poschodí rozvíjajú úplne rozdielne Listy majú sviežu, organicky-mydlovú chuť a výborne sa hodiado thajského curry, vietnamského Pho (rezancovej polievky), ale tiež do peruánskeho Ceviche (surová ryba s citrónom a koriandrom) Semienka majú naproti tomu korenenú-drevitú aróma so sladko-pným tónom, ktorá sa hodí rovnako dobre do perníka alebo jablkového kompótu ako aj do indického curry V ňom tvoria lístky a semienka tiež dobrú kombináciu Ak sa človek predsa stane milovníkom koriandra, rýchlo pochopí, prečo si zvyšok sveta mimo európske hranice tohto korenia toľko cení Koriander je tak multilaterálne použiteľný ako inak takmer žiadne korenia Existujú arabské, indické a africké pokrmy a čaje, ktoré majú skvelú chuť Pozor, existuje tu možnosť závisloti Tip: Dávkovať cielene, pretože koriander má veľmi intenzívnu chuť Skladovať v suchu a chlade
Sonnentor Koriander bio 40 g Koriander je tak multilaterálne použiteľný ako inak takmer žiadne korenie Existujú arabské, indické a africké pokrmy a čaje, ktoré majú skvelú chuť