Iswari Kakaové bôby v kokosovom cukre BIO 100 g
Drvené nepražené kakaové bôby obalené v kokosovom cukru sú výnimočnou lahôdkou, ktorá kombinuje jemnú horkosť kakaa najkvalitnejšej odrody Criollo s karamelovou sladkosťou kokosového cukru, ktorý je získavaný z kvetov kokosových paliem Kakao je jednou z najvýživnejších plodín na svete vďaka obsahu minerálov, enzýmov a antioxidačné kapacite Kokosový cukor je nerafinované sladidlo s veľmi nízkym glykemickým indexom 35 Vďaka tejto kombinácii si môžete dovoliť túto mimoriadnu pochutinu bez výčitiek svedomia voči Vášmu telu Pozor: produkt spôsobuje ťažkú chuťovú závislosť :-)!
Obsahuje enzýmy dobrej nálady
Mimoriadne hodnoty antioxidantov
Obsahuje najmä horčík, draslík, železo, mangán a zinok
Mimoriadne lahodné, návyková chuť!
Kakao dokáže navodiť dobrú náladu, pocity šťastia a spokojnosti, ľahké afrodiziakum Navyše skrýva MAO inhibítory (Monoamin Oxidase Inhibítory), ktoré spomaľujú odbúravanie andamidov a ďalších neurotransmiterov, zaisťujúc tým ich zotrvania v krvnom obehu, a tak umožňujú dlhšie trvanie príjemnej nálady Kakao je najbohatšou plodinou na antioxidanty, ktoré nás chránia pred pôsobením voľných radikálov (vznikajúcich v znečistenom prostredí, nekvalitné strave, prirodzenú rádioaktivitou, a pod) Ich množstvo je klasifikované tzv ORAC jednotkami - kakao ich obsahuje viac ako 500 (napr U nás na antioxidanty bohaté čučoriedky obsahujú cca 50 ORAC) V kakau sú zastúpené v podobe polyfenolov, katechínov a epikatechín Kokosový cukor je mimoriadny tým, že patrí medzi skutočné delikatesy a súčasne nášmu telu prospieva Je získavaný v Indonézii ručným zberom nektáru z kvetov kokosových paliem Nektár je potom spracovávaný v miestnych dedinách domorodcov a získané kryštáliky sú výnimočnou pochutinou s jemne karamelovou príchuťou
Nízky glykemický index 35 ho robí vhodným sladidlom pre mierne diabetikov a tiež pre tých, ktorí uprednostňujú sladidlá, ktoré nezaťažujú pankreas Ďalej obsahuje vysoké množstvo minerálov, ako horčík, draslík, zinok a železo Je tiež bohatý na vitamíny sk B
Je považovaný za sladidlo, ktoré najmenej zaťažuje životné prostredie a je tak ideálny pre udržateľný rozvoj ekonomík tretieho sveta Kokosový cukor nie je rafinovaný!
Zloženie: 92% bio kakaové bôby, 8% bio kokosový cukor
Bohužiaľ od 14 12 2012 podľa nariadenia Európskej komisie č 432/2012 nesmieme uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie - preto Vás prosíme, aby ste si vyhľadal vplyv látok obsiahnutých v kakau na ľudské zdravie sami z verejne dostupných zdrojov Ďakujeme za pochopenie!
Maškrtenie, ktoré chutí ako deťom aj dospelým Odporúčame ako doplnok pri pečení miesto čokolády, získate zaujímavú chuť a všetky nutričné benefity