Logo Logo
GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g
GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g
Krátky popis Exkluzívne produkt GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g od výrobca GRIZLY u nás nájdete v zľave za 2,99 €.
Obvyklá cena
  • 2,99
Výrobca/Značka
GRIZLY
EAN 8595678410531
Hodnotenie
(Celkom 29 hodnotenia )
GRIZLY Fazuľa mungo BIO semienka na klíčenie 250 g Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie Zloženie: Mungo fazuľa * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva Krajina pôvodu: Taliansko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Klíčky fazuliek mungo majú chuť podobnú čerstvému hrášku. Sú veľmi výživné a bohaté na vitamíny (A, C, E a vitamíny skupiny B), minerálne látky (železo, draslík, horčík, fosfor, vápnik), antioxidanty aminokyseliny. Naklíčené semienka obohatí každý jedálniček o vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny a enzýmy. Okrem toho sú veľmi chutnou záležitosťou, ktorá skvele vyzerá. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné. V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok. Použitie: Naklíčené semienka fazule mungo môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie. Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín namáčajte vo vode (najlepšie filtrovanej bez chlóru). V klíčiace nádobe nechajte semienka klíčiť 3-5 dní. Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte. Plne naklíčené semienka pripravená na konzumáciu meria 1-3 cm. Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C. Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu. Klíčky fazule mungo sú veľmi zdravé a výživné. Sú skvelým zdrojom vitamínov, enzýmov, minerálnych látok a bielkovín.
Ďalšie produkty od výrobcu GRIZLY
Ďalšie produkty v kategórii Na klíčenie