Logo Logo
Grizly Fazuľa Adzuki BIO semienka na klíčenie 250 g
Grizly Fazuľa Adzuki BIO semienka na klíčenie 250 g
Krátky popis Exkluzívne produkt Grizly Fazuľa Adzuki BIO semienka na klíčenie 250 g od výrobca GRIZLY u nás nájdete v akcii za 2.9 €
Obvyklá cena
  • 2,90
Výrobca/Značka
GRIZLY
EAN 8595678410548
Hodnotenie
Grizly Fazuľa Adzuki BIO semienka na klíčenie 250 g Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie Zloženie: Fazuľa adzuki * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva Krajina pôvodu: Taliansko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Fazuľa Adzuki je strukovina neodmysliteľne spätá s japonskou kuchyňou Medzi strukovinami patrí k tým lepšie stráviteľným a dokáže zasýtiť na dlhú dobu Semienka adzuki sú veľmi výživné, sú zdrojom množstva vitamínov (C, A, B, B1, B2, B6, B3) a minerálnych látok (vápnik, železo, fosfor, horčík) Klíčky obohatia každý jedálniček o vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny a enzýmy Okrem toho sú veľmi chutnou záležitosťou, ktorá skvele vyzerá Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok Použitie: Naklíčené semienka fazule adzuki môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín namáčajte vo vode (najlepšie filtrovanej bez chlóru) V klíčiace nádobe nechajte semienka klíčiť 3-4 dní Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte Plne naklíčené semienka pripravená na konzumáciu meria 1-3 cm Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu Fazuľa adzuki sú častou prísadou japonskej kuchyne Semienka na klíčenie v bio kvalite sú veľmi výživná a bohatá na vitamíny a minerálne látky Klíčením sa v nich násobí obsah živín a dochádza k aktivácii enzýmov, ktoré napomáhajú stráviteľnosti
Ďalšie produkty od výrobcu GRIZLY