Grizly Červená kapusta BIO semienka na klíčenie 250 g
Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie
Zloženie: Červená kapusta
* CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu: Taliansko
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Semienka červenej kapusty sú zdrojom množstva vitamínov (C, E, K a B, betakarotén) a minerálnych látok (vápnik, železo, jód, horčík, fosfor, draslík, zinok, molybdén) Červená kapusta je obzvlášť bohatá na vlákninu, ktorá je dôležitá pre zdravie čriev a tým pádom pôsobí na celkovú imunitu Klíčky obohatia každý jedálniček o vitamíny, minerálne látky, vlákninu, bielkoviny a enzýmy Okrem toho sú veľmi chutnou záležitosťou, ktorá svojou krásnou červeno zelenou farbou dozdobí akýkoľvek pokrm
Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia
Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok
Použitie: Naklíčené semienka červenej kapusty môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie
Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín namáčajte vo vode (najlepšie filtrovanej bez chlóru) V klíčiacej nádobe nechajte semienka klíčiť 4-6 dní Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte Plne naklíčené semienka pripravené na konzumáciu merajú 2,5-5 cm Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C
Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu
Semienka červenej kapusty sú nádhernou ozdobou pokrmov plnou zdraviu prospešných látok, ako sú vitamíny, minerálne látky, enzýmy a vláknina