Telcek Hovädzie mäso sušené chilli 25 g
Najpálivejšia chilli paprička sveta Carolina Reaper u Telcka Starena hovädzie mäso z českých chovov najvyššej kvality, nakladané v morskom soľnom kvete, pozvoľna prirodzene zrejúci v temných komorách, bez konzervantov, farbív a tepelnej úpravy
Zloženie: hovädzie mäso 98%, morská soľ 1%, zmes korenia 1%, spoločne s chilli Carolina Reaper
Spôsob úpravy mäsa sa nazýva Biltong a pochádza z južnej Afriky, ale my ho vyrábame v Rejvíze, magickom mieste uprostred Jeseníkov Mäso najprv ošetríme, naložíme do jedinečnej zmesi korenín a morskej soli, a potom ho nechávame 3 - 6 mesiacov zrieť v temných komorách pod našou starostlivou kontrolou
Na rozdiel od väčšiny ostatných produktov tohto typu, neurýchľuje proces zrenia mäsa tepelnou úpravou, čo spolu s voľbou mladých zvierat, starostlivým výberom častí mäsa a umožňuje zachovať šťavnatosť a mäkšie konzistenciu Tým, že v žiadnej fáze výroby nepoužívame akékoľvek chemické konzervanty a tepelne ho neupravujeme, spĺňa TELCEK klasifikáciu RAW FOOD
Znie to až neuveriteľne, ale 100 gramov sušeného mäsa zodpovedá zhruba 300 gramom surového mäsa, so všetkými prospešnými nutričnými hodnotami Aj malý kúsok tak obsahuje poriadny kus energie Mäso v špeciálnom obale vydrží minimálne 48 mesiacov od dátumu výroby, pri teplotách od -35 ° C do 35 ° C, čo sa hodí pri extrémnych podmienkach - či už pri športe, peším výletu, dlhšej jazde autom, na bicykli alebo v kancelárii
Vyrobené v Českej republike
Hovädzie mäso sušené s chilli