Logo Logo
Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 5 kg
Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 5 kg
Krátky popis Dizajnový produkt Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 5 kg od výrobca Nominal u nás nájdete takmer zadarmo za 23,31 €
Obvyklá cena
  • 23,31
Výrobca/Značka
Nominal
EAN 8594010191947
Hodnotenie
(Celkom 23 hodnotenia )
Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 5 kg Chlieb s ľanovou vlákninou slúži na prípravu chleba s výraznejšou chuťou Štruktúrou i farbou striedky pripomína bežný chlieb Zloženie zmesi: Deproteinovaný pšeničný škrob, pšenová múka, lupinová múka, zemiakové vločky, ľanové vláknina, cukor, soľ, zahusťovadlo guma guar, chlebové korenie Suroviny na prípravu chleba: 500 g zmes 475 ml (g) vody 20 ml oleja 13 g čerstvého droždia Postup na prípravu chleba v domácej pekárni: Na dno nádoby na pečenie patrí tekuté suroviny - voda a olej Do nich rozdrobte čerstvé droždie a pridajte zmes na chlieb Odporúčaná dávka droždie v spojení s vodou izbovej teploty sa týka 2hodinových programov "glutén free" či šprint (ETA) Pri ostatných Picek si musíte nájsť svoj spôsob pečenia Vychádza Ak z pekárne chlieb prekysnutie (prepadnutý s veľkými nerovnomernými pórmi vo striedke), znížte dávku droždia alebo použite chladnejšie vodu Ak máte opačný problém a chlieb je nedokynutý s prípadnými prasklinami, použite teplú vodu alebo viac kvasníc Postup pre pečenie v bežnej rúre: Vymiešajte cesto podľa návodu Pretože si dobu kysnutia strážite sami, môžete dávku droždie zvýšiť na 15 g / 500 g zmesi Cesto nechajte chvíľu oddýchnuť a potom naplňte do dôkladne vymastenej formy Tá by mala byť naplnená maximálne do 3/5, aby malo cesto priestor na kysnutie Ľahké je cesto spracovávať naolejovanými dlaňami Z cesta môžete vytvarovať valec, obaliť napr Vo slnečnicových semienkach a až potom vtlačiť do formy Chlieb necháte kysnúť 45-60 min pod vlhkou utierkou, aby povrch neokoral Pečte vo vyhriatej rúre (najprv 200 ° C, potom stiahnite na 180 ° C) cca 60 min Ak sa vám bude zdať, že povrch chleba rýchlo tmavne, prikryte ho včas alobalom Po upečení hneď vyklopte, ale krájajte až po vychladnutí Slnečnicové hrčky: Vytvarujte asi 100 g guličky, obaľte vo slnečnicových semienkach a uložte na plech Nechajte kysnúť asi 40 min (Podľa teploty), chráňte pred okoráním, nestláčajte Pečte pri 200 ° C asi 20 min Rustikálne kocky: Cesto dlaňami roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnú a rozkrájajte na obdĺžničky (pribl 10x15 cm) Preložte na plech (môžete hornú plochu vtlačiť do semienok) a nechajte asi 40 min kysnúť Pečte pri 200 ° C asi 20-25 min Chlieb s ľanovou vlákninou slúži na prípravu chleba s výraznejšou chuťou Štruktúrou i farbou striedky pripomína bežný chlieb
Ďalšie produkty od výrobcu Nominal
Ďalšie produkty v kategórii Zmesi na chlieb