Muso Miso Hatch sója 400 g Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni, má charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu K výrobe Hatch Miso Muso (miso zo sóje) sa používajú celé sójové bôby Miso je vyrábané tradičným spôsobom, rovnako ako pred mnohými storočiami Vybrané sójové bôby zatěžkány kameňom fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových sudcoch Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov Vhodné pre vegánov a vegetariánov Zloženie: Celé sójové bôby, voda, morská soľ, pražená jačmennej MÚKA, fermentačný činidlo (Aspergillus oryzae) Alergény: Lepok, Sója Skladovanie: Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov Možno používať samostatne, ale slúži aj do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pre úpravu morských rias Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov