Lifefood Sirup z jakonu BIO 170 g
Jakonové hľuzy boli oddávna obľúbené starými Inkami pre svoju sladkosť a sviežosť Doteraz sa na mnohých územiach využívajú ako bežná strava
Jakonový sirup sa vyrába šetrným odparovaním štiav vylisovaných z jakonových hľúz pri nízkych teplotách
Hľuzy jakonu obsahujú fruktooligosacharidy, ktoré sú veľmi sladké, pre telo však nevyužiteľné, vďaka čomu nezvyšujú krvný cukor a ich kaloriční hodnota je oproti iným prírodným cukry a sladidlám veľmi nízka
Oligosacharidy sú navyše významným prebiotikom, aktivujú bifidobaktérie, potlačujú hnilobné procesy a tvorbu toxínov v črevách a napravujú črevnú mikroflóru Tým dochádza k zníženiu cholesterolu, úprave krvného tlaku a k zlepšeniu vstrebávania vitamínov a minerálov
zloženie
sirup z jakonu * (100%)
* = Produkt ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu
peru
Sladký, ovocno karamelový sen v tekutej forme ako lahodná nízkokalorická prísada do všetkých sladkostí!