Levandia Káva s levanduľou - Columbie Excelsa 150 g
Táto káva sa pestuje na svahoch andských hôr v oblasti Ciudad Bolivar, je spracovávaná za mokra v nadmorskej výške 1320 až 1870 m nm 100% podiel ručnej práce pri zbere a spracovaní tejto odrody zaručuje získavanie zŕn najvyššej kvality Rovnako šetrným spôsobom získavame tiež našu levanduľu
Stredný stupeň praženia kávových zŕn zvýrazňuje prirodzenú ovocnú chuť kávy, ktorá
je podčiarknutá lahodnou chuťou levandule a spolu tvoria ojedinelú symfóniu s tónmi karamelu, medu a sladkého tropického ovocia
zloženie:
Káva Culumbie Excelsa EP Antioquia "La Claudine" a levanduľa lekárska
Tipy na prípravu:
Táto káva je vhodná pre väčšinu tradičných spôsobov prípravy kávy, tj Najmä pre filter, moka kanvičku, domáci kávovar, aeropress, ai
Praženie a následná spotreba:
Kávu zámerne pražíme po malých dávkach, následne melieme a balíme do sáčkov s objemom 150g, aby sme zaručili uchovanie výraznej chuti a arómy
Odporúčaný dátum spotreby je vždy uvedené na zadnej strane obalu Ďalej uvádzame dátum maximálnej trvanlivosti kávy
Mletá káva s levanduľou
Na vývoji a praženie kávy spolupracujeme s pražiarne coffeespot
Mnoho krásnych zážitkov s našou kávou s levanduľou Vám praje Vaša Levanduľová farma z južnej Moravy
Káva s ovocnými tónmi a jemnou chuťou levandule