Grizly Vločky ovsené jemné BIO 1000 g
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - vločky
Zloženie: 100% BIO * ovsené vločky jemné * BIO - CZ-BIO-001 produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu: Poľnohospodárska produkcia EÚ
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi Ďalej obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík, draslík, železo a fosfor Konzumácia ovsených vločiek má vplyv na správne fungovanie nervovej sústavy, obehového systému a ovplyvňuje tiež zdravie kostí a zubov Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia
Použitie: Vločky sú ideálnym základom zdravých a vyvážených raňajok, skvele poslúžia aj ako príloha, prísada do polievky, dokonca aj ako hlavný chod Vynikajú svojou rýchlou a jednoduchou prípravou Dajú sa pridávať do jogurtu, na výrobu domácich kaší, müsli alebo granoly Skvelé sú tiež dezerty a ovocné koláče z vločiek Môžete ich však ochutiť aj bylinkami, olivovým olejom alebo syrom, pridať ich do sekanej či fašírok Dá sa s nimi skrátka vykúzliť veľa zdravých a chutných pokrmov Viac informácií o vločkách a ich vlastnostiach si môžete prečítať v našom medveďom blogu Zaujímavé recepty a nápady tiež nájdete v našom magazíne
Raňajkami z ovsených vločiek naštartujete deň plný energie A z jemných ovsených vločiek pripravíte tú najlepšiu ovsenú kašu V kuchyni však majú širšie využitie - zahustíte s nimi polievky, nátierky, karbonátky Môžete ich pridať do pečiva, lievančekov a alebo si pripraviť domácu ovsenú granolu