GRIZLY Sweets Zmes na valentínske sušienky bezlepkové, so zníženým obsahom cukru 640 g Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu zloženie: Zmes na sušienky: Bezlepková zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), cukor, erytritol, vanilkový prášok, zahusťovadlo (xantánová guma). Belgická horká čokoláda: Kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Belgická biela čokoláda: Cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Belgická čokoláda ruby: Cukor, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátory: sójový lecitín, kyselina citrónová, prírodná vanilková aróma. Bezlepkové zdobenie: Cukor, kukuričný škrob, rafinovaný palmový tuk, voda, zemiakový škrob, ryžová múka, aróma vanilín, farbivá: E120, E100. Krajina výroby: Česká republika Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera. Vlastnosti a výhody: S bezlepkovú zmesou na lahodné maslové valentínske sušienky je pečenie jednoduché, rýchle a samá radosť. Základom na sušienky je kvalitná zmes vyrobená z prirodzene bezlepkových prísad ako sú ryžová, zemiaková, kukuričná, pohánková a tapioková múka. Všetko je už nachystané na pridanie masla a vajcia a následné pečenie. Sušienky chutia ako domáce vďaka receptúre bez farbív, aróm a iných neprirodzených prímesí. bez lepku So zníženým obsahom cukru S belgickou čokoládou Domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárka kvalitné suroviny Bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí, ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate Vyrobené čerstvo v Českej republike Recept: Na prípravu cesta potrebujete tieto tekuté suroviny: 125 g masla 1 vajce Zmäknuté maslo dôkladne vyšľaháme. Potom zašľaháme sáčok č. 2. a cca po minúte pridáme vajce a opäť šľahačom vymiešame v kompaktnú hmotu. Nakoniec prisypeme sáčok č. 1, ľahko prošleháme, ale potom už spracujeme ručne v pevnej hladké cesto. Zabalíme do fólie a necháme cez noc odležať v chladničke. Druhý deň vytiahneme z chladničky 15 minút pred spracovaním a potom cesto vyvaľkáme na doske, nezabudneme podsypať bezlepkovú múkou. Ak by sa cesto lepilo, dáme opäť na chvíľu vychladiť. Cesto by malo byť asi 5 mm hrubé. Vykrajujeme požadované tvary, na plechu dáme na 20 minút vychladnúť a potom pečieme na 160 ° C teplovzduch než zozlatne, trvá to cca 18 minút. Necháme úplne vychladnúť na plechu. Množstvo cesta zodpovedá klasickej jednej dávke cukroví, čo je v cca 2 - 2,5 plechu. Záleží na veľkosti formičiek, hrúbke cesta a veľkosti plechu. GRIZLY Tip: Pre dokonalý výsledok sú súčasťou balíčka 3 druhy belgických čokolád a ozdobné sypanie. Čokolády rozpustíme vo vodnom kúpeli alebo pozvoľna v mikrovlnnej rúre a sušienky namáčame, pred zaschnutím posypeme zdobením. Necháme stuhnúť v chladničke a potom servírujeme. Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie. Je tvorcom celého radu Grizly Sweets a zároveň je jej tvárou. S láskou upečenými bezlepkovými valentínskym sušienkami podľa poctivé receptúry urobíte Vašej milovanej osobe tú najväčšiu radosť. Súčasťou balenia sú tiež rôzne druhy belgických čokolád a bezlepkové zdobenie pre krásnu úpravu.