Logo Logo
GRIZLY Sweets Piškótový korpus tmavý bezlepkový 460 g
GRIZLY Sweets Piškótový korpus tmavý bezlepkový 460 g
Krátky popis Diskontná produkt GRIZLY Sweets Piškótový korpus tmavý bezlepkový 460 g od výrobca GRIZLY u nás nájdete zľavnený za 1,72 €
Obvyklá cena
  • 1,72
  • 3,99 €
  • 57 %
Výrobca/Značka
GRIZLY
EAN 8595678411354
Hodnotenie
(Celkom 30 hodnotenia )
GRIZLY Sweets Piškótový korpus tmavý bezlepkový, so zníženým obsahom cukru 460 g Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu Zloženie: Samokypřící bezlepková zmes (zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), kypriace látky (hydrogénfosforečnan vápenatý, jedlá sóda), zahusťovadlo (xantánová guma)), cukor, kakao, erytritol Krajina výroby: Česká republika Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera Vlastnosti a výhody: Balenie obsahuje 2 očíslované sáčky Základom zmesi na tmavý piškótový korpus je kvalitná bezlepková zmes vyrobená z prirodzene bezlepkových prísad ako je ryžová, zemiaková, kukuričná a pohánková múka, tapioka a jedlá sóda Múka vo vyváženej kombinácii s ostatnými surovinami a s erytritolom , ktorý znižuje v korpuse pomer cukru, je zmesou už pripravenú na premiešanie s tekutými ingredienciami (s vajcami a olejom) a následné pečenie Hotový korpus chutí domácky a poctivo a je pripravený na zdobenie ovocím, krémom alebo polevami bez lepku so zníženým obsahom cukru domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárka kvalitné suroviny bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate vyrobené čerstvo v Českej republike Recept: Na prípravu tmavého korpusu potrebujete tieto tekuté suroviny: 8 vajec 1 dcl oleja Rozklepnite 8 vajec do veľkej misy a v kuchynskom robote alebo šľahačom vyšľahajte spolu so sáčkom č 1 do hustej krémovej peny Trvá to aj 10 minút Potom znížte otáčky a pomaly prilejte 1 dcl oleja Prestaňte šľahať Opatrne přisypejte po častiach obsah vrecka č 2 a metličkou zľahka a jemne vymiešajte zjednotenú zmes Nakoniec cesto vylejte do, papierom na pečenie vyloženej (len dno), tortovej formy s priemerom 22 cm Pečte na 160 ° C teplovzduch po dobu cca 50 minút Špajdľou vyskúšajte, či je stred torty dôkladne prepečený, potom vytiahnite z rúry a nechajte vo forme vychladnúť Korpus rozkrojte ideálne až na druhý deň GRIZLY Tip: Tortu môžete naplniť napríklad parížskym mascarpone krémom Stačí vyšľahať 1 mascarpone a 200 ml šľahačky spolu s 1 lyžicou cukru múčka a 3 lyžicami kakaa do pevného krému Korpus rozrežte na 2 alebo 3 časti a naplňte krémom Môžete pridať aj ovocie (napr Banán) Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie Je tvorcom celého radu Grizly Sweets a zároveň je jej tvárou Tmavý korpus ako základ čokoládovej torty si upečiete jednoducho z našej bezlepkové zmesi so zníženým obsahom cukru, pripravené z kvalitných domácich surovín a podľa receptúry renomovanej cukrárky
Ďalšie produkty od výrobcu GRIZLY
Ďalšie produkty v kategórii Domáce cukráreň