GRIZLY Sweets Bublanina s posýpkou bezlepková, so zníženým obsahom cukru 650 g
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu
Zloženie: Samokypřící bezlepková zmes (zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), kypriace látky (hydrogénfosforečnan vápenatý, jedlá sóda), zahusťovadlo (xantánová guma)), cukor, erytritol, bezlepková zmes (zmes ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), citrónová kôra, vanilka
Krajina výroby: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera
Vlastnosti a výhody: Balenie obsahuje 2 očíslované sáčky, v ktorých je obzvlášť zmes na cesto a na posýpku Základom zmesi na bublaninu je kvalitná bezlepková zmes vyrobená z prirodzene bezlepkových prísad ako je ryžová, zemiaková, kukuričná a pohánková múka, tapioka a jedlá sóda Múka vo vyváženej kombinácii s ostatnými surovinami a s erytritolom , ktorý znižuje v bublanine pomer cukru, je zmesou už pripravenou na premiešanie s tekutými ingredienciami (s vajcami, olejom, cmarom a maslom) a následné pečenie Hotová bublanina chutí domácky a poctivo
bez lepku
so zníženým obsahom cukru
domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárka
kvalitné suroviny
bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate
vyrobené čerstvo v Českej republike
Recept:
Doba prípravy: 5-10 minút, pečenia: 45 minút
Na prípravu bublaniny potrebujete tieto tekuté suroviny:
2 vajcia
60 ml oleja
300 ml cmaru
30 g masla
Obsah sáčku č 1 vsypte do väčšej misy Pridajte cmar, olej a vajcia Dôkladne premiešajte Posýpka pripravte tak, že obsah sáčku č 2 spojíte spolu so zmäknutým maslom a prepracujete Cesto vylejte na plech (cca 40x20 cm) vyložený papierom na pečenie Posypte ovocím podľa chuti (napr Ríbezle, čučoriedky, marhule, rebarbora atď) A vložte do vopred vyhriatej rúry na 160 ° C Pečte cca 30 minút Potom pridajte posýpka a pečte ďalších 10-15 minút
GRIZLY Tip: Ovocie môžete ochutiť škoricou a prípadne do posýpky pridať mandľové lupienky alebo mak Získate tým ďalšie variácie na obľúbenú desiatu
Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie Je tvorcom celého radu Grizly Sweets a zároveň je jej tvárou
Bezlepková zmes na bublaninu i s posýpkou sa so sníženým obsahom cukru je vytvorená v spolupráci s profesionálnou cukrárkou Výsledný múčnik má fantastickú domácu chuť a je hotový behom pár chvíľ