GRIZLY Sweets Brownies bezlepkové, so zníženým obsahom cukru 685 g
Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - zmes na prípravu hotového pokrmu
Zloženie: Belgická horká čokoláda (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma), cukor, samokypřící bezlepková zmes (zmes (ryže, zemiakov, tapioky, kukurice a pohánky), kypriace látky (hydrogénfosforečnan vápenatý, jedlá sóda) , zahusťovadlo (xantánová guma)), erytritol
Krajina výroby: Česká republika
Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste
Balenie: Recyklovateľný obal, ktorý patrí do žltého kontajnera
Vlastnosti a výhody: Balenie obsahuje 2 očíslované sáčky Základom zmesi na bezlepkové brownies je super kvalitná belgická čokoláda od známej značky Callebaut Zmes, okrem toho, že je bezlepková, tiež obsahuje erytritol , ktorý znižuje v brownies pomer cukru Zmes je pripravená na premiešanie s tekutými ingredienciami (s vajcami a maslom) a následné pečenie Hotový múčnik chutí ako domáci
bez lepku
so zníženým obsahom cukru
s belgickou čokoládou
domáce receptúra vytvorená renomovanou cukrárka
kvalitné suroviny
bez farbív, aróm a akýchkoľvek ďalších prímesí ktoré bežne doma pri pečení nepoužívate
vyrobené čerstvo v Českej republike
Recept:
Na prípravu brownies ešte potrebujete tieto tekuté suroviny:
4 vajcia
250 g masla
Maslo vložte do hrnca a rozpustite na nízkom stupni ohrevu Potom pridajte obsah sáčku č 1 a za občasného miešania rozpustíme v masle Zmes potom odstavte a nechajte vychladnúť na izbovú teplotu Vo veľkej mise v kuchynskom robote alebo ručne vyšľahajte do hustej krémovej peny 4 vajcia Potom do peny prilejte rozpustenú zmes a vsypte sáčok č 2 Zľahka avšak dôkladne premiešajte Nakoniec vlejte na plech vyložený papierom na pečenie o rozmeroch cca 40x20 cm Pečte na 140 ° C asi 40 minút Potom nechajte vychladnúť
Grizly Tip: Brownies chutí najlepšie vychladené Dajte celý plech aspoň na 2 hodiny do chladničky, potom múčnik nakrájajte a môžete podávať s vanilkovou zmrzlinou a malinami
Darina de Oliveira Costa je cukrárka, ktorá nedá dopustiť na poctivosť a kvalitu svojich výrobkov a rada pridáva do tradičných receptov vlastnej inovácie Je tvorcom celého radu Grizly Sweets a zároveň je jej tvárou
Vláčne brownies s belgickou čokoládou bez lepku a so zníženým obsahom cukru sú úžasnou lahôdkou Ich receptúru vytvárala renomovaná cukrárka a hotový dezert z poctivých surovín chutí božsky