GRIZLY Ríbezle čierne lyofilizované 50 g
Administratívne zaradenie: Sušené jednodruhové ovocie
Zloženie: Lyofilizované čierne ríbezle 100%
Môže obsahovať stopy lepku a arašidov
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie: Skladujte v suchu a tme, pri teplote 15 - 18 ° C
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Čierne ríbezle je úžasným ovocím hneď z niekoľkých dôvodov Ako prvý je u čiernych ríbezlí potreba zdôrazniť naozaj vysoký obsah vitamínu C, pre porovnanie ho obsahuje trikrát viac než všetky ostatné odrody ríbezlí Iba 100 g čiernych ríbezlí nám pokryje dennú dávku tohto vitamínu Tiež obsahuje rutín, ktorý pozitívne pôsobí na cievne steny V neposlednom rade sú ríbezle všeobecne cenené pre obsah vitamínu E, vitamíny skupiny B, vápnik, železo, draslík a zinok
Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocia si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom Foto je len ilustračné
Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí