Green Apotheke Fazuľa mungo 500 g
na klíčenie i varenie Naklíčené mungo chuťou pripomína mladý hrášok - objavte tú vynikajúcu chuť! Vhodné do šalátov i polievok Tieto fazuľky so špecifickým aróma patrí k najvhodnejším plodinám k nakličování - naklíčením sa významne zvyšuje obsah cenných látok Klíčky mungo sa najčastejšie konzumujú surové napr Ako súčasť zeleninových šalátov Tepelne upravené mungo je vhodné do polievok aj do zmesí so zeleninou a mäsom
zloženie:
Fazuľa farebná mungo - vigna zlatá
Môže obsahovať stopy lepku a zeleru
Príprava:
Mungo prepláchneme a namočíme na 4 - 8 hodín do vody Varíme v novej vode cca 45 minút do požadovaného zmäknutia, závisí to na starobu semien Počas varenia zbierame penu z povrchu, osolíme až po uvarení
Na klíčenie aj varenieNaklíčené mungo chuťou pripomína mladý hrášok - objavte tú vynikajúcu chuť! Vhodné do šalátov i polievok Tieto fazuľky so špecifickým aróma patrí k najvhodnejším plodinám k nakličování - naklíčením sa významne zvyšuje obsah cenných látok