Garlio Bio čierny cesnak Pasta 100 g
Videli ste, ako s ním varí nejeden známy kuchár? Alebo ste niekde čítali článok, že je to zázračná superpotravina? Oboje je možné a existuje pre to dobrý dôvod Či už vás zaujímajú nové chute v kuchyni alebo sa staráte o svoje zdravie - v ideálnom prípade o oboje - tak ste našli skrytý poklad, my mu hovoríme čierny poklad
Vaša predstava o cesnaku sa razom obracia hore nohami Tento je úplne čierny, pritom nieje spálený ani zafarbený Je mäkký a mazľavý, preto nie je vysušený - šťavy má stále dostatok Nie je ostrý, ani štipľavý, má skôr sladkastú chuť Necháme na vás, nech si ho k niečomu prirovnáte, ak je to vôbec potrebné
Klasický cesnak je od pradávna prírodný liek, to každý vie V čiernom cesnaku sa počas procesu zrenia premenia cukry, aminokyseliny, mikronutrienty a ďalšie fytochemické látky Preto obsahuje celý rad antioxidantov, polyfenolov, flavonoidov, siričitanov, síranov aspektrum vitamínov
Chcete si spestriť každodenné pokrmy ako šalát, polievky, cestoviny alebo mäsové jedlá
Máte radi tapas k vínu a bufetové pohostenie - chlebíčky, jednohubky, dipy a pesta
Jete hlavne za behu a vaše tortilly a sendviče sú tak nejako bez chuti
Vaša kreativita sa prejavuje najmä pri varení a radi skúšate nové suroviny
Milujete cesnak, a preto si musíte vyskúšať aj ten čierny
Práve pre vás, je čierny cesnak ideálnou náhradou
Má inú chuť ako čerstvý cesnak
Váš dych po ňom nebude cítiť
Nedráždi žalúdok, takže sa nemusíte obávať bolesti brucha
Prečo nesie titul superpotraviny
Obsahuje látky, ktoré majú niekoľko pozitívnych účinkov na ľudské zdravie
Silné antioxidanty (cysteín SAC, Sacmi; sulfáty DAS, Dads, datse; 5-HMF; sírany)
Medzi nimi sa vyníma S-Alyl Cysteín (SAC) s najvyššou koncentráciou práve v čiernom cesnaku
Vysoký obsah polyfenolov a flavonoidov
Obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny a ďalšie vitamíny
Trvanlivosť výrobku je až 1 rok, vždy uvedené na obale
ČIERNY cesnak - pýtate sa, čo to je? Ide o klasický cesnak (Alliumsativum L), ktorý sa nechá dozrieť za presne kontrolovanej vysokej teploty a vlhkosti S ohľadom na použité technológie spracovania trvá proces väčšinou dlhšie ako 40 dní Z klasického cesnaku sa stane cesnak čierny, ktorý obsahuje iné látky, má odlišnú chuť a vôňu Má mnoho zdravotných účinkov Je to Superpotravina so všetkým Poďme sa v tomto seriáli o čiernom cesnaku pozrieť, prečo by ste ho mali poznať, mať ho doma a pravidelne ho používať
Je pôvodom zo Španielska, kde má dlhú tradíciu výroby a predáva sa ako bežná surovina do väčšiny domácností Jeho chuť je veľmi osobitá, povedzme, že ide o sladkastú umami chuť s ľahkým podtónom cesnaku, avšak bez typického zápachu a štipľavé ostrosti Niektorí cítia chuť hrozienok, sladkého drievka, pečených sliviek, balsamico, ale aj vanilky Rovnako ako pri víne, tak i u čierneho cesnaku, sa bude chuť meniť v závislosti na vstupnej surovine a procesu výroby Ideálne si každý urobí svoj názor po ochutnaní prvého strúčika čierneho cesnaku
Neboli použité žiadne konzervanty do suroviny ani do obalu
Produkt je vhodný aj pre vegánov
Skladovanie: Pri izbovej teplote na suchom tmavom mieste Tip: skladujte v chladničke pre lepšiu chuť
Vyrobené v Španielsku v rámci ekologického poľnohospodárstva Disponuje známkou CZ-BIO-003
100% prírodný cesnak, chuťovo jedinečný a bohatý na zdraviu prospešné látky Zažite cesnak ako nikdy predtým - čierny, mazľavý, bez typického zápachu a so sladkastou chuťou A prečo je celý čierny? Pri procese zrenia za vysokej teploty a vlhkosti došlo k premene látok, chutí, vône a farby