Country Life Umeboshi 150 g
Slivky Umeboshi - ako sú u nás často nazývané, sú kôstkovité plody stromu ume Tento ovocný strom však v skutočnosti je odrodou marhuľePri výrobe sa nepoužívajú žiadne umelé farbivá a sú to práve listy Shiso, ktoré farbia slivky na červeno Sú bohaté na organické kyseliny, ako je kyselina citrónová (je zaujímavosťou, že obsahujú viac kyseliny citrónovej než samotný citrón) ďalej obsahujú kyselinu jablčnú a jantárovú
Zloženie: Ume slivky (72%), morská soľ, umeocet (ume slivky, morská soľ, Shiso), Shiso (Max Obsah soli 19,6%)
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste Chráňte pred priamym slnečným svetlom
Návod na prípravu: štipľavú, slanokyselá chuť Umeboshi sa skvele hodí pre dochutenie šalátových dresingov a omáčok Možno konzumovať priamo, bez úpravy - nechajte rozplynúť v ústach alebo pridajte do jedla - vždy odstráňte kôstku
Umeboshi patrí k tradičným japonským produktom Umeboshi sa vyrába z japonských ume sliviek nakladaných v morskej soli s listami Shiso