COUNTRY LIFE Bulgur jačmenný BIO 250g
Bulgur si pripravovali už starovekí Babylončania, Chetiti a Židia Jačmenný bulgur sa vyrába zo zŕn jačmeňa, ktoré sa najskôr očistí a predvarí, potom usuší a nakoniec naláme na menšie kúsky Vďaka tejto úprave má dlhšiu trvanlivosť a je rýchlo uvarený
Tipy na použitie:
Bulgurom môžete úspešne nahradiť alebo doplniť ryžu - či už ako prílohu, alebo v rizoto a paellách
V kombinácii so strukovinami, napríklad šošovkou alebo cícerom vynikne jeho jemná oriešková chuť
Ochuteným bulgurom môžete plniť a zapekať zeleninu, treba paradajky, papriky alebo cukety
Bulgur sa dá použiť aj do múčnikov a sladkých jedál - dobrý je bulgur na sladko, uvarený na kašu napríklad s vanilkou a škoricou Alebo vmiešajte uvarený a vychladnutý bulgur do cesta na cookies
Zloženie: jačmeň * * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Alergény: Lepok
Bulgur sa môže pripravovať na sladko i na slano a v pokrmoch dobre nahradí alebo doplní ryžu Uvaríte s ním voňavý pilaf alebo rýchly šalát tabouleh Bulgur sa hodí aj na prípravu fašírok, zeleninových placiek a sladkých kaší