České ghíčko GHÍČKO natural 720 ml
Používajte Ghíčko všade, kde chcete vôňu a chuť masla Nemôžete urobiť chybu
Ideálna na vyprážanie
Topené maslo GHI má vysoký bod dymenia a pri zahriatí až na cca 240 ° C sa neprepáli, nevznikajú ťažko stráviteľné látky, urobí sa chrumkavá kôrka a vyprážané jedlo si môžete vychutnať bez toho, aby vám po ňom bolo ťažko
Dodajte jedlu šmrnc
Ghí použite pri restovaní zeleniny, ako základ na polievku, omáčku, na zápražku, ale môžete ním hotový pokrm obohatiť až na záver na zjemnenie Masti ním knedle, zemiaky, kaše a nákypy Potrite ním hrianky, palacinky, na sucho opečené placky Použite ho pri pečení koláčov, buchiet, pečiva
Skúste experimentovať s korením a bylinami, tuk je nositeľ chute a vône
Ghíčko na chleba? Prečo nie
Vďaka absencii laktózy si môže topené maslo ghí namazať na chlieb aj ten, kto je voči klasickému maslu intolerantnej Ghíčko je veľmi užitočné aj pre cestovanie Poháre s Ghíčkem sa nepokazí ani v teple a vďaka pevnému záveru sa jej obsah nevyleje
Ghí je čistý maslový tuk s chuťou a vôňou masla, ale s inými vlastnosťami Je ideálny na smaženie, neprepaluje sa Vydrží až rok, nemusí sa chladiť Má blahodarné účinky na vaše zdravie A v neposlednom rade krásne vonia a dobre chutí