České ghíčko BIO ghíčko 720 ml
Používajte Ghíčko všade, kde chcete vôňu a chuť masla Nemôžete urobiť chybu
Ideálna na vyprážanie:
Topené maslo GHI má vysoký bod dymenia a pri zahriatí až na cca 240 ° C sa neprepáli, nevznikajú ťažko stráviteľné látky, urobí sa chrumkavá kôrka a vyprážané jedlo si môžete vychutnať bez toho, aby vám po ňom bolo ťažko
Dodajte jedlu šmrnc:
Ghí použite pri restovanií zeleniny, ako základ na polievku, omáčku, na zápražku, ale môžete ním hotový pokrm obohatiť až na záver na zjemnenie Mastite ním knedle, zemiaky, kaše a nákypy Potrite ním hrianky, palacinky, na sucho opečené placky Použite ho pri pečení koláčov, buchiet, pečiva
Skúste experimentovať s korením a bylinami, tuk je nositeľ chute a vône
Ghíčko na chleba? Prečo nie
Vďaka absencii laktózy si môže topené maslo ghí namazať na chlieb aj ten, kto je voči klasickému maslu intolerantnej Ghíčko je veľmi užitočné aj pre cestovanie Poháre s Ghíčkem sa nepokazí ani v teple a vďaka pevnému záveru sa jej obsah nevyleje
Bio ghíčko je vyrobené z masla, a to z mlieka od kráv chovaných v ekologickom poľnohospodárstve Kravy sa pasú celoročne na tráve, nedostávajú preventívne antibiotiká a hormóny Teda obsahuje aj väčšie množstvo vitamínov, minerálov a napr Kyselinu CLA, ktorá pomáha znižovať tuky v tele, hladinu cholesterolu a pomáha budovať svalovú hmotu